Bli medlem

En blågulrandig generation - varmt välkommen att bli en del i vår stora Fyrenfamilj.

Blivande medlem

Ditt engagemang gör skillnad för vårt herrlag och vår ungdomsverksamhet.

Vi värnar om föreningsverksamheten som är bland det finaste vi har i Sverige och kan stoltsera med en 100% medlemsägd förening. Eftersom medlemmarna styr vår förening är det glädjande för oss om du vill bli en del av det. Som medlem får du gratis inträde till samtliga hemmamatcher för föreningens A-lag. Men det viktigaste av allt - din röst är otroligt viktig så gör den hörd på årsmötet som hålls varje år. Där kan du som medlem rösta fram vilka du vill ska leda föreningen framåt, lämna in motioner och få reda på allt som har med föreningens sportsliga framtid och ekonomiska status att göra.

Medlemsavgiften ligger på 300kr och genom att fylla i formuläret nedan blir du en del av vår familj. Mot framgångar - tillsammans!

Bli medlem här

Medlemsskapet kostar 300kr. Fyll i medlemsansökan nedanför så får du instruktioner på hur betalningen sker i nästa steg.

1
2
Genom att skicka meddelande godkänner du att vi sparar dina kontaktuppgifter för att kunna svara på ditt meddelande. Om du inte godkänner det ska du inte klicka på skicka.

Huvudsponsor